Belægning i Aalborg og omegn

Professionelt flisearbejde

Professionel belægning i Aalborg og omegn

Søger du en professionel brolægger til belægning i Aalborg og omegn? Hos Mortens Haveservice kan vi hjælpe med alle former for belægning– også når der skal ny belægning til indkørslen. Vi kan hjælpe med flisearbejde i byer som Aalborg, Nørresundby, Frederikshavn, Sæby og omegn.

Skal du have lavet en ny indkørsel?

En indkørsel skal være indbydende, når du efter en lang dag endelig kommer hjem. Det kræver dog, at du har den rette belægning, der gør det nemt at komme ind og ud ad indkørslen. Samtidig skal der også være taget højde for det æstetiske. Med en dygtig brolægger kan du få hjælp til lægning af fliser, hvor du kan få en fantastisk ny indkørsel.

Vi hjælper både med belægning til store og små indkørsler

Vi står til tjeneste, uanset om det er indkørslen til privaten, der skal fornys, eller der skal laves den helt store indkørsel til erhvervskørsel.

Vi kommer gerne med gode råd til, hvad der er den bedste løsning i forhold til stenvalg og underlag. Derudover har vi også altid gode idéer til flisemønsteret i din nye indkørsel, hvis du ønsker dette.

Hvad koster en ny indkørsel?

Prisen på en ny indkørsel afhænger i høj grad af, hvilke sten der skal lægges. Derudover afhænger priserne selvfølgelig også af, hvor stor din indkørsel er.

Vi kan dog altid tilbyde et uforpligtende tilbud på din nye indkørsel. Vi kommer og kigger på din indkørsel, hvor vi kan få en snak om, hvad du har i tankerne.

Vi kan hjælpe med belægning af din indkørsel

Vi er den helt rette løsning, når du skal have en ny indkørsel. Vi sørger for det gode håndværk, hvor du får en indkørsel, du kan få glæde af i mange år. Derudover får du også en indkørsel, du bliver glad for at komme hjem til.

Skal du have anlagt nye fliser? kan vi hjælpe dig med brolægning. Du får en dygtig brolægger ud på opgaven, som gerne kommer både til Aalborg, Nørresundby, og omegn. Vi er den helt rette løsning, når du vil have et flot og holdbart resultat.
Vi har en masse erfaring som brolæggere. Vi kan hjælpe både private, foreninger og erhverv, når der skal lægges nye fliser eller laves andet belægningsarbejde.

Kontakt os for belægning i Aalborg og omegn

Skal vi hjælper jer med belægning af jeres nye indkørsel eller anden form for belægningsarbejde? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 28 86 27 32 eller skrive til vores mail: mortens_have@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.
Udover at arbejde med belægning i Aalborg, kan vi også hjælpe med træfældning, rullegræs eller stille en anlægsgartner til rådighed.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på tlf: 28 86 27 32, mail: mortens_have@hotmail.com eller via  kontaktformularen, klik her.