• Vi leverer altid det aftalte arbejde til tiden og til den aftalte pris
  • Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og er tryg fra start til slut
  • Vi udfører arbejdet, som er det hjemme hos os selv

Belægning

Brolægning Aalborg & omegn

Professionel belægning i Aalborg og omegn

Søger du en professionel brolægger til belægning i Aalborg og omegn? Hos Mortens Haveservice kan vi hjælpe med alle former for belægning– også når der skal ny belægning til indkørslen. Vi kan hjælpe med flisearbejde i byer som Aalborg, Nørresundby, Frederikshavn, Sæby og omegn.

– glade kunder er vores succes!

Vi hjælper både med belægning til store og små indkørsler & terrasser

Vi står til tjeneste, uanset om det er indkørslen til privaten, der skal fornys, eller der skal laves den helt store indkørsel til erhvervskørsel.

Vi kommer gerne med gode råd til, hvad der er den bedste løsning i forhold til stenvalg og underlag. Derudover har vi også altid gode idéer til flisemønsteret i din nye indkørsel, hvis du ønsker dette.

Før
Før
Før

– glade kunder er vores succes!

Vi kan hjælpe med belægning af din indkørsel

Vi er den helt rette løsning, når du skal have en ny indkørsel. Vi sørger for det gode håndværk, hvor du får en indkørsel, du kan få glæde af i mange år. Derudover får du også en indkørsel, du bliver glad for at komme hjem til.

Skal du have anlagt nye fliser? kan vi hjælpe dig med brolægning. Du får en dygtig brolægger ud på opgaven, som gerne kommer både til Aalborg, Nørresundby, og omegn. Vi er den helt rette løsning, når du vil have et flot og holdbart resultat.
Vi har en masse erfaring som brolæggere. Vi kan hjælpe både private, foreninger og erhverv, når der skal lægges nye fliser eller laves andet belægningsarbejde.

Skal vi hjælper jer med belægning af jeres nye indkørsel eller anden form for belægningsarbejde? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 28 86 27 32 eller skrive til vores mail: mortens_have@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Udover at arbejde med belægning i Aalborg, kan vi også hjælpe med træfældning, rullegræs eller stille en anlægsgartner til rådighed.

Før

Indhent tilbud / Bliv kontaktet

Pris for belægning

Opgavebeskrivelse

Timepris ex moms

Opgravning af indkørsel med minigraver

650,-

Kørsel med minilæsser

650,-

Afretning og ligge fliser fra 250,- pr m2 (plus materialer)

Terrasse fra 400,- pr m2

Indkørsel fra 600,- pr m2

Der gives 1 års garanti på belægning

Vi dækker det meste af Nordjylland, lige fra Agersted, Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Hals og Aalborg.

Agersted
Dronninglund
Hjallerup
Brønderslev
Frederikshavn
Sæby
Hals
Hjørring
Aalborg