• Vi leverer altid det aftalte arbejde til tiden og til den aftalte pris
  • Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og er tryg fra start til slut
  • Vi udfører arbejdet, som er det hjemme hos os selv

Haveservice

Haveservice i Aalborg & omegn

Mere end 15 års erfaring med vedligholdelse og pleje af grønne arealer

Uanset om det er en lille opgave som at slå græsset eller klippe hækken, eller en større udfordring som at anlægge nye belægninger, så står vi klar med den rette ekspertise.

Vi tager os ganske enkelt af alt det kedelige arbejde – fra at bekæmpe ukrudt og trimme buske til at samle og fjerne blade. På den måde kan du være sikker på, at din have altid fremstår velplejet og indbydende.

Haveservice – lad os klare det sure havearbejde

Ønsker I et præsentabelt udeareal, kræver det vedligeholdelse. Lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder. Vi har mange års erfaring indenfor område og det kræver denne slags arbejde virkelig.

Hvad enten det drejer sig om en lille eller stor opgave og alt lige fra simpel græsslåning og hækkeklipning til belægningsopgaver, så er vi med jer og klarer opgaven til punkt og prikke.

Skal bedene luges eller buskene beskæres og alle bladene fejes sammen og bortskaffes. Vi sørger for din have for et dejligt roligt look hvor der er styr på det hele.

Galleri

Vi har udført professionelt haveservice i Dronninglund, Agerstrup, Aalborg og omegn gennem de sidste 15 år.

Indhent tilbud / Bliv kontaktet

Før

– glade kunder er vores succes!

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed

Når det kommer til haveservice og havearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder.

Vi står altid klar til enhver opgave du har på hjertet. Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 28 86 27 32. Og ønsker du en smuk belægning, som falder godt ind sammen med den øvrige arkitektur, hjælper vi også gerne.

– familiens samlepunkt i det gode vejr

Haven er rum om familiens udeliv

Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje.

Det er her Mortens Haveservice kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver.

Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

– Planlægning

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser.

QuotesDerudover vil ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look.Quotes

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde, så tilbyder vi altid at komme ud og besigtige opgaven, hvorefter vi sender et tilbud med en fastpris på opgaven.

Pris for haveservice

Opgavebeskrivelse

Timepris ex moms

Hækklipning

450,-

Græsslåning

500,-

Vertikalskæring

500,-

Sprøjte mod ukrudt (15L blandet + arbejdsløn)

300,-

Motorsav (Beskæring af træer og buske)

500,-

Lugning af have

450,-

Bortskaffelse af haveaffald (pr. læs + timeløn)

Fra 200,-

Vi dækker det meste af Nordjylland, lige fra Agersted, Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Hals og Aalborg.

Agersted
Dronninglund
Hjallerup
Brønderslev
Frederikshavn
Sæby
Hals
Hjørring
Aalborg