Haveservice

Professionel Samarbejdspartner

Haveservice – lad os klare det sure havearbejde

Ønsker I et præsentabelt udeareal, kræver det vedligeholdelse. Lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder. Vi har mange års erfaring indenfor område og det kræver denne slags arbejde virkelig.

Hvad enten det drejer sig om en lille eller stor opgave og alt lige fra simpel græsslåning og hækkeklipning til belægningsopgaver, så er vi med jer og klarer opgaven til punkt og prikke.

Skal bedene luges eller buskene beskæres og alle bladene fejes sammen og bortskaffes. Vi sørger for din have for et dejligt roligt look hvor der er styr på det hele.

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed

​Når det kommer til haveservice og havearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder.

Vi står altid klar til enhver opgave du har på hjertet. Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 28 86 27 32. Og ønsker du en smuk belægning, som falder godt ind sammen med den øvrige arkitektur, hjælper vi også gerne.

Effektiv og resultatet afstemt

​Vi er således i stand til at kunne hjælpe inden for en lang række opgaver som Anlægsgartner, når det kommer til havearbejde, og vores opgaver omfatter blandt andet beplantning af hække og nyanlagt græsplæne.

Vi udfører alle – opgaver indenfor belægning

Anlæg & vedligeholdelse af haver & udenomsarealer for privat & erhverv. Haveservice. Belægning.

Haven er rum om familiens udeliv

Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje.

Det er her Mortens Haveservice kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver.

Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

Planlægningen

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser.

QuotesDerudover vil ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look.Quotes

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde, så tilbyder vi altid at komme ud og besigtige opgaven, hvorefter vi sender et tilbud med en fastpris på opgaven.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på tlf: 28 86 27 32, mail: mortens_have@hotmail.com eller via  kontaktformularen, klik her.