Træfældning i Aalborg og omegn

Træfældning af professionelle fagfolk

Professionel træfældning i Aalborg og omegn

Ønsker du professionel træfældning i Aalborg og omegn? Så lad os hjælpe dig. Vi eksperter i fældning af træer. Vi er professionelle fagfolk med den rette uddannelse og de rette forsikringer, og vi arbejder især for private, erhverv, foreninger og skoler i hele Nordjylland.

Sikker fældning af træer i alle størrelser

Vi arbejder sikkert og effektivt, når vi fælder og beskærer træer. Vi har stor erfaring med alt fra mindre træer, udtynding af arealer og skovning til mere avancerede træfældning af store og skæve træer. Det gælder også i tæt bebyggede områder. Vi udfører endvidere træbeskæring og stubfræsning.

Hvad koster træfældning? Kontakt os og få en pris

Vores priser for træfældning afhænger af opgavens omfang, herunder behovet for lift og kran. Dertil kommer eventuel rod- eller stubfræsning m.v.

Vi tilbyder både råd og vejledning samt risikovurdering, når vi gennemgår de forskellige muligheder. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede opgave.

Andre former for beskæring vi udfører

Sikkerhedsbeskæring: Træet efterses for døde grene, krydsende grene, ustabile tveger og flæk i grene og stamme.

Opbygningsbeskæring: Laves på yngre træer (ca. 2-5 år gamle). Her sørger man for en stærk hovedstamme og god grenfordeling. Her sørger man får et sundt og stabilt træ på længere sigt.

Eftersyn: Gamle bevaringsværdige træer efterses og vurderes.

Beskæring af frugttræer: Vi beskære alle frugttræer fagligt korrekt.

Kronestabilisering: På gamle bevaringsværdige træer eller træer med dårlig gren struktur. Her anvender vi cobra systemet som hjælper træet med at opretholde stabilitet i kronen.

Formklipning: Alle træer og buske

Fræsning kan være nødvendigt

Hvis rodnettet i haven har vokset sig stort og voldsomt gennem årene. Ved en stubfræsning bliver jorden fræset igennem for at fjerne rødder og rester heraf. Det sker typisk ved en dybde på 30 centimeter. Rødderne og træstubben bliver fræset til flis, og flisen kan herefter bruges som miljøvenlig muld afhængig af træsort og den efterfølgende beplantning.

Vi klarer også gerne flere stubbe i din have. Diameteren og arealet har ikke betydning for opgaven. Vi finder en løsning på alle opgaver. Vi er i det hele taget eksperter i træpleje, herunder både træfældning og fræsning, og vi laver også risikovurderinger for offentlige myndigheder.

Vi har haft med træfældning at gøre i mange år

Hvorfor vi ved, hvordan man bærer sig sikkert og forsvarligt ad med fældning af træer. Træet kan pludselig vælte til den forkerte side, så det nu har kurs direkte mod naboens hus. Eller måske taber man en stor gren lige ned i naboens drivhus.

Træfældning er altså ikke en opgave for amatører, der ikke har nogen erfaring med de enorme kræfter, der er på spil, når et stort træ skal fældes eller beskæres. Lad os om opgaven, så du kan bruge tiden på noget andet.

Vi foretager træbeskæring af alle typer træer

Træbeskæring kan være en god måde at yde træpleje på. Et træ kan vokse sig stort og ende med at genere. Det kan f.eks. være i forhold til bygninger og lignende. Ved at foretage beskæring af træer kan du få mere lys ind i haven, uden at skulle fælde træet.

Vi kan klare beskæring af træer af alle typer. Vi hjælper ofte med beskæring af frugttræ som f.eks. et æbletræ eller pæretræ, der har vokset sig for stort. Har du en anden form for trætype stående, hjælper vi selvfølgelig også med træbeskæring af det. Vi står klar med dygtige og erfarne folk, der kan klare opgaven hurtigt og effektivt.

Kontakt os for træfældning i Aalborg og omegn

Har i et træ i gerne vil have hjælp med at få fældet? Så er vi hos Morten’s Haveservice klar til at hjælpe med jeres træfældning. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 28 86 27 32 eller skrive til vores mail: mortens_have@hotmail.com.

Udover vores træfældning i Aalborg, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med belægning, rullegræs eller stille en anlægsgartner til rådighed.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på tlf: 28 86 27 32, mail: mortens_have@hotmail.com eller via  kontaktformularen, klik her.