• Vi leverer altid det aftalte arbejde til tiden og til den aftalte pris
  • Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og er tryg fra start til slut
  • Vi udfører arbejdet, som er det hjemme hos os selv

Træfældning

Træfældning i Aalborg & omegn

Træfældning i Aalborg og omegn for private og erhverv

Vi ved, hvor vigtige træer kan være for at skabe den helt rigtige stemning, men der er tidspunkter hvor det er nødvendigt at fjerne dem – enten af sikkerhedsmæssige årsager eller ganske simpelt for at skabe mere plads og lys. Hos Mortens Haveservice står vi klar til at hjælpe dig med den rette ekspertise… Vi tilbyder følgende former for beskæring:

Professionel træfældning i Aalborg og omegn

Ønsker du professionel træfældning i Aalborg og omegn? Så lad os hjælpe dig. Vi eksperter i fældning af træer. Vi er professionelle fagfolk med den rette uddannelse og de rette forsikringer, og vi arbejder især for private, erhverv, foreninger og skoler i hele Nordjylland.

Vi arbejder sikkert og effektivt, når vi fælder og beskærer træer. Vi har stor erfaring med alt fra mindre træer, udtynding af arealer og skovning til mere avancerede træfældning af store og skæve træer. Det gælder også i tæt bebyggede områder. Vi udfører endvidere træbeskæring og stubfræsning.

Galleri

Vi har udført professionelt træfældning i Agersted, Dronninglund, Aalborg og omegn gennem de sidste 15 år.

Vores priser for træfældning afhænger af opgavens omfang, herunder behovet for lift og kran. Dertil kommer eventuel rod- eller stubfræsning m.v.

Vi tilbyder både råd og vejledning samt risikovurdering, når vi gennemgår de forskellige muligheder. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede opgave.

Hvis rodnettet i haven har vokset sig stort og voldsomt gennem årene. Ved en stubfræsning bliver jorden fræset igennem for at fjerne rødder og rester heraf. Det sker typisk ved en dybde på 30 centimeter. Rødderne og træstubben bliver fræset til flis, og flisen kan herefter bruges som miljøvenlig muld afhængig af træsort og den efterfølgende beplantning.

Vi klarer også gerne flere stubbe i din have. Diameteren og arealet har ikke betydning for opgaven. Vi finder en løsning på alle opgaver. Vi er i det hele taget eksperter i træpleje, herunder både træfældning og fræsning, og vi laver også risikovurderinger for offentlige myndigheder.

Sikkerhedsbeskæring: Træet efterses for døde grene, krydsende grene, ustabile tveger og flæk i grene og stamme.

Opbygningsbeskæring: Laves på yngre træer (ca. 2-5 år gamle). Her sørger man for en stærk hovedstamme og god grenfordeling. Her sørger man får et sundt og stabilt træ på længere sigt.

Eftersyn: Gamle bevaringsværdige træer efterses og vurderes.

Beskæring af frugttræer: Vi beskære alle frugttræer fagligt korrekt.

Kronestabilisering: På gamle bevaringsværdige træer eller træer med dårlig gren struktur. Her anvender vi cobra systemet som hjælper træet med at opretholde stabilitet i kronen.

Formklipning: Alle træer og buske

Indhent tilbud

Pris for træfældning

Opgavebeskrivelse

Timepris ex moms

Træfædning

500,-

Flishugger (Arbejde + maskine)

500,-

Topkapning (plus lift)

500,-

Vi dækker det meste af Nordjylland, lige fra Agersted, Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Hals og Aalborg.

Agersted
Dronninglund
Hjallerup
Brønderslev
Frederikshavn
Sæby
Hals
Hjørring
Aalborg