Brolægning

Brolægning.

hvad er en brolægger? en brolægger er en der er uddannet. Brolæggere kan hjælpe med alt fra belægning af fortove, gågader, indkørsler, parkeringspladser, haver og lægning af fliser. De kan også sætte kantsten op  ved veje, opbygge støttemure og stentrapper og reparere belægninger. når vi kommer ud til en kunde og skal lave tilbud på belægning. er det vigtigt for os at kvaliteten og tilbuddet hænger sammen. vi vægter rigtig højt at kvaliteten på vores belægninger er lavet efter forskrifterne med henhold til opbygning af indkørsel og terrasse.

Hvordan bygger vi vores bund op

feks ved en indkørsel graver vi 41 cm ud. 30 cm knust beton 3 cm afretter sand og til sidst en 8 cm flise.

samt der laves fald med min 1 cm pr løbende meter både på indkørsel og terrasser. både i gruset og sandet du retter af i.

Ved terrasser laver vi bundopbygning med 10 cm knust beton og 3 sand samt en 5 eller 6 cm flise.

Kan man lægge fliser direkte på jord?
Kan man lægge fliser ovenpå jord?

Det er IKKE anbefalelsesværdigt at lægge fliser direkte ovenpå jord. Det vil ikke være stabilt nok til at fliserne bliver liggende plant og solidt over en længere periode.

Hvad koster det at få lagt 100 m2 fliser? Hvad koster fliselægning pr m2 Hvis vi tager udgangspunkt i en typisk 100 m2 indkørsel, med det mest normale arbejde og valg af 50×50 cm sten, vil det koste ca. 60.000 kr. Det giver en pris på 600 kr pr m2. inklusiv moms for, at få lagt fliser i indkørslen

Dette betyder også vi giver garanti på vores arbejde efter gældende lovkrav.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på tlf: 28 86 27 32, mail: mortens_have@hotmail.com eller via  kontaktformularen, klik her.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Mortens Haveservice
Agerstedvej 25, 9330 Dronninglund, Danmark

(+45) 28 86 27 32
mortens_have@hotmail.com

CVR nr.: 32794335

Skriv til os