Galleri

Skal haven omlægges, står vi anlægsgartner altid til rådighed

Ønsker I et præsentabelt udeareal, kræver det vedligeholdelse, så lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder. Vi har mange års erfaring som Anlægsgartner.

Hvad enten det drejer sig om en lille eller stor opgave og alt lige fra simpel græsslåning og hækkeklipning til belægningsopgaver, så er vi med jer og klarer opgaven til punkt og prikke. Vores anlægsgartnere hjælper gerne med at planlægge og komme med ideer omkring din terrasse m.fl.

Vi dækker det meste af Nordjylland, lige fra Agersted, Dronninglund, Hjallerup Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Hals og Aalborg.

Store som små brolægningsopgaver for private og erhverv

Anlægsarbejde dækker over mange forskellige opgaver inden for byggearbejde på eller i jorden. Det kan være alt fra planteopgaver til flise- eller entreprenørarbejde, det kommer helt an på, hvad det er for en type opgave, der skal løses.

  • Hos Mortens Haveservice har vi erfaring med de mange forskellige områder, der er inden for anlægsarbejde.
  • Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og er tryg fra start til slut, når vi skal udføre arbejde for dig.

Som vores kunde kan du forvente, at vi altid leverer det aftalte arbejde til tiden og til den aftalte pris.

Pleje og anlæg

Haven skal fungere som et behageligt uderum

Vi påtager os gerne større opgaver for eksempelvis boligforeninger og større virksomheder, som ønsker et større areal beplantet eller brolagt. Det kan være en gårdhave, et torv og et rekreativt fællesareal.

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.

Handyman

Har du opgaven, kommer vi med evnerne og værktøjet.

Praktisk arbejde

Vandhanen der drypper, døren der binder eller rengøring af hus/lejlighed.

Maling

Få hjælp til maling, kalkning af gården eller huset.

Reperationer

Hverdagen er fyldt med små opgaver, der kan laves i hjemmet.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på tlf: 28 86 27 32, mail: mortens_have@hotmail.com eller via  kontaktformularen, klik her.