Handymand

Professionelt Resultat

Vi er din handyman i det nordjyske, som kan løse alle dine småopgaver

Hos Mortens Haveservice kan vi mere end at udføre havepleje, haveservice og anlægsopgaver. Hos os får du nemlig også din helt egen handyman, som kan klare de små opgaver rundt om i dit hjem.

Hvis du ikke selv er en handyman eller gør-det-selv-mand eller kvinde, eller du måske bare gerne vil være sikker på et holdbart og professionelt resultat, er der hjælp at hente hos os. Vi er din handyman i det nordjyske, som kan løse alle dine småopgaver.

Står du og skal have malet redskabsskuret, pudset sokkel eller murer og eller skal du bare have kørt dit affald og afklippede grene på genbrugsstationen, kan vi hjælpe dig.

  1. Jeg er vant til at gå til hånde, og kan derfor også hjælpe dig med alverdens gøremål i hjemmet.
  2. Det kan eksempelvis være samling af møbler, køkkenmontering, ophængning af lamper, ophængning af billeder, tømning af tagrenden eller lignende opgaver.
  3. Kontakt mig for et tilbud på udførelse af din opgave. Måske er det billigere end du tror?

Når haven skal trimmes, står vi klar

Når vinteren er omme, og alting bliver grønt, står vi stadig til din rådighed. Det gælder ikke bare dine grønne områder, men det gælder også pleje og pasning af belagte arealer.

Vi udfører alle – opgaver indenfor haveservice

Anlæg & vedligeholdelse af haver & udenomsarealer for privat & erhverv. Haveservice. Belægning.

Haven er rum om familiens udeliv

Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje.

Det er her Mortens Haveservice kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver.

Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

Planlægningen

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser.

“Derudover vil ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look.”

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde, så tilbyder vi altid at komme ud og besigtige opgaven, hvorefter vi sender et tilbud med en fastpris på opgaven.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på tlf: 28 86 27 32, mail: mortens_have@hotmail.com eller via  kontaktformularen, klik her.